" سلام بر شما ... از این که از علمدار بصیر بازدید نمودید ، بسیار خرسندیم . از طریق نظرات می توانید پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در میان بگذارید "

 

آخرین مطالب
پیوند دوستان
قدرت‌نمایی جنبش حزب‌الله در مقابل گروه‌های تروریست تحت‌الحمایه غرب در سوریه، هراس را به اسرائیل برگردانده است.

 

به گزارش علمدار بصیر: کیهان در ستون ویژه های خود نوشت:

سازش تاکتیکی با اصولگرایان و ماجرای مجلس زوری و ناطق‌ نوری!

عضو تندرو حزب مشارکت، خاتمی را ذاتا متعلق به دنیای مدرن توصیف کرد و منظور او از «مدینهْ النبی» را جدا شدن از سنت‌ها دانست. حجاریان همچنین می‌گوید سازش با اصولگرایان تاکتیکی است و ما اصول آنان را نمی‌پذیریم.

سعید حجاریان که ترویج‌کننده نیابتی تئوری‌هایی نظیر «فشار و چانه‌زنی»، حاکمیت دوگانه و «عالیجناب سرخپوش‌سازی از هاشمی» در دوره اصلاحات محسوب می‌شد، در مصاحبه با روزنامه قانون و درباره اینکه چرا خاتمی در آن دوره از مدینهًْ‌النبی سخن گفت، اظهار داشت: تصور من این است که ایشان ذاتا متعلق به دنیای مدرن است.

شاید می‌خواست بگوید مدینهًْ‌النبی یک جور «کنده شدن» است. می‌دانید مدینهًْ‌النبی چطور ایجاد شد؟ افراد با رفتن به مدینه «کنده شدن» از قبایلشان را تجربه می‌کردند. قبل از آن اساسا «مدینه» نبود بلکه یثرب بود و تعدادی از صحابه نیز در آن شهر زندگی می‌کردند. با درخواست پیامبر، افرادی که به اسلام روی آورده بودند از قبیله‌شان کنده شده و به یثرب مهاجرت کردند، بدین‌ترتیب یثرب، «مدینه» شد و این شهر سمبل جدا شدن از سنت‌ها شد.[!]

این اظهارنظر تحریف‌آمیز در حالی است که تاسیس مدینهًْ‌النبی(ص) مبتنی بر اصول استوار اسلامی بود و حجاریان چون در مصاحبه خود درصدد تخطئه اصول و سنت است، چنین تعبیری از «مدینهْ النبی» ارائه می‌دهد.

وی در بخش دیگری از مصاحبه درباره این سوال که «آیا شما به سازش با اصولگرایان هم فکر می‌کنید؟» می‌گوید: سازش تاکتیکی بله! من کلا اعتقاد دارم سیاست جمع دو چیز است: ستیز و سازش. در واقع این دو با هم سیاست را می‌سازند. (سازش به معنی پذیرفتن اصول آنان نیز هست؟) ابدا! اینکه ما اصول آنان را بپذیریم، خیر! ما اصول خود را داریم و آنان اصول خود را. همان‌طور که گفتم می‌توانیم سازش تاکتیکی بر سر منافع متقابل داشته باشیم.

اظهارات اخیر حجاریان از آن جهت قابل تامل است که مدعیان دروغین اصلاحات، اکنون به ائتلاف با برخی از اصولگرایان تظاهر می‌کنند در حالی که مثلا به هنگام ریاست آقای ناطق نوری در مجلس پنجم که مقارن با روی کار آمدن اصلاحات پس از دوم خرداد 76 بود، همین افراطیون شعار می‌دادند مجلس زوری نمی‌خوایم- ناطق نوری نمی‌خوایم»!

برخی عناصر گروهکی خارج‌نشین نیز بارها تصریح کرده‌اند حمایت آنها از افرادی نظیر هاشمی تاکتیکی است و اگر روزی به موقعیتی دست پیدا کنند اول با همان چهره‌های سیاسی تسویه‌حساب خواهند کرد!

حزب‌الله در سوریه از اسرائیل زهرچشم گرفت

قدرت‌نمایی جنبش حزب‌الله در مقابل گروه‌های تروریست تحت‌الحمایه غرب در سوریه، هراس را به اسرائیل برگردانده است.
روزنامه آلمانی زود دویچه سایتونگ با انتشار این خبر نوشت: حزب‌الله با کمک ایران به خوبی برای درگیری با اسرائیل تجهیز شده است و بنا به اطلاعات سرویس‌های اطلاعاتی اسرائیل، حزب‌الله از جنگ سال 2006 درس عبرت گرفته و امروز حدود 60 هزار موشک در انبارهایش ذخیره کرده است.

زود دویچه سایتونگ افزود: موشک‌های حزب‌الله در دهکده‌های شیعه‌نشین جنوب لبنان و مناطق شیعه‌نشین بیروت مخفی شده و شهرهای بزرگ اسرائیل از جمله حیفا، تل‌آویو و تأسیسات صنعتی و نظامی را در تیررس خود دارند.

به نوشته این روزنامه، اسرائیل از این نگران است که در صورت وقوع جنگ، حزب‌الله روزانه بین 2 تا 3 هزار موشک به سمت آنها شلیک کند در حالی که در جنگ غزه در نوامبر 2012 حماس در کل هفته تنها 1500 موشک به سمت اسرائیل فرستاد و با این شرایط سپر موشکی اسرائیل قادر نخواهد بود این همه موشک‌های ارسالی از حزب‌الله را دفع کند.

روزنامه آلمانی تصریح می‌کند: از نگاه اسرائیل، شیخ حسن نصرالله رهبر حزب‌الله لبنان دستورات خود را به صورت مستقیم از رهبر ایران دریافت می‌کند و برای تهران این نکته حائز اهمیت است که حزب‌الله همچون یک گردان نظامی ایرانی درست در مرز اسرائیل برای وقتی که مناقشه اتمی یا اوضاع سوریه بحرانی شود، مستقر باشد.

در همین حال وبسایت صدای آمریکا در گزارشی نوشت: حزب‌الله در میان نیروهای درگیر در سوریه برتری دارد. از زمانی که حزب‌الله در میدانهای جنگ سوریه در کنار نیروهای دولت سوریه ظاهر شدند، این نیروها در واقع سد بزرگی را در پیشروی تهاجمی شورشیان به وجود آوردند.

 این نیروها سپس اقدام به بازپس گرفتن مناطق استراتژیکی چون شهر قصیر کردند شهری که در مرز سوریه لبنان قرار دارد و یکسال در دست شورشیان بود. تسخیر شهر قصیر چه نقطه عطف محسوب بشود یا نشود، بدون تردید برتری نظامی حزب‌الله با آموزشهای مطلوب و نظمی که طبعاً از چندین دهه کشمکش با اسرائیل آموخته‌اند را نشان می‌دهد.

صدای آمریکا می‌افزاید: نظام دفاعی شورشیان بواسطه تونلی که ساخته بودند بر این اساس بود تا بتوانند نیروهای خود را سریع جابجا کنند، تاکتیکی که نیروهای دولتی سوریه را تارومار کرده بود.اما حزب‌الله که سالها در نبرد خود با اسرائیلی‌ها از همین شیوه استفاده می‌کرده، با آن تاکتیک بخوبی آشنا بود و راه مبارزه با آنرا نیز بخوبی می‌دانست.

صدای آمریکا با اشاره به اینکه عربستان و برخی دیگر از متحدان منطقه‌ای کاخ سفید در جنگ سوریه درگیرند، نوشت: اما کارشناسان منطقه‌ای می‌گویند هیچ کس در این نبرد به اندازه حزب‌الله که از سوی ایران حمایت می‌شود تأثیر عمده‌ای بر اوضاع ندارد. نیروهای حزب‌الله از نوجوانی در مکتبی پرورش پیدا می‌کنند که ریشه در فرهنگ شهادت دارد. آنها باور دارند که اساساً «خدا» مبارزه آنها را تعیین و تأیید می‌کند.مایکل یانگ یکی از پژوهشگران لبنانی می‌گوید حزب‌الله با چنین تفکری همواره برای دست یافتن به موفقیت آماده اقدام است.

دی ولت: غرب کور خوانده روحانی به جمهوری اسلامی وفادار است

یک مقام امنیتی سابق رژیم صهیونیستی گفت انتظار تغییر اساسی در سیاست ایران به خاطر انتخابات توهمی بیش نیست.
لیور ایکرمن از مقامات پیشین شین‌بث (سازمان امنیت داخلی رژیم صهیونیستی) ضمن تحلیلی در جروزالم‌پست تصریح کرد: هرچند انتخاب رئیس‌جمهوری میانه‌رو در ایران، امید بروز تحولی جدید در این کشور را قوت بخشید اما انتظار تغییر واقعی توهم است. البته خوش‌بینی بخشی از دیپلماسی است اما اهمیت درک «واقعیت»کمتر از «خوش‌بینی» نیست.

تحلیلگر جروزالم‌پست می‌افزاید: در ماه‌های گذشته رهبری ایران تحت ریاست آیت‌الله «علی خامنه‌ای» رهبر عالی قدرتمند این کشور در معرفی ایران به عنوان کشوری دمکراتیک به جهان موفق عمل کرده است. تعداد زیادی از نامزدهای انتخابات از طیف‌های مختلف سیاسی و مذهبی و با دیدگاه‌های متفاوت در انتخابات شرکت داشتند. رسانه‌های ایران گزارش‌هایی را از شهروندانی منعکس کرد که در فضای آزاد نامزد مورد علاقه خود را انتخاب می‌کردند. ایران همچنین مناظره نامزدها را در معرض نمایش عمومی قرار داد.

اما واقعیت این است که شورای نگهبان همه افراد سکولار، مسن و میانه‌رو را رد صلاحیت کرد. در مناظره‌های تلویزیونی نیز خط قرمزهایی وجود داشت. همه کشورهای جهان فریب این انتخابات را خوردند و گمان کردند این یک انتخابات دموکراتیک واقعی است. حتی شهروندان ایرانی نیز فریب خوردند(!)

مقام امنیتی سابق اسرائیل در ادامه تحلیل توأم با عصبانیت خود می‌نویسد: رئیس‌جمهوری منتخب ایران فقط حامی دیگری از حکومت کنونی این کشور است که از موسسان آن نیز بوده است. روحانی، دقیقا نماد میانه‌روی و کثرت‌گرایی نیست. هرچند که وی دکترای حقوق دارد و به زبان‌های مختلف مسلط است اما در هر حال وی نیز یک روحانی مذهبی است و عضوی از حکومتی است که پس از سرنگونی شاه در سال 57 به قدرت رسید.

وی مسئول سازمان‌دهی دوباره ارتش ایران بود که به ریاست شورای سرپرستی صدا و سیما منصوب شد و از این رو توانست اطمینان دهد که فقط صدای رهبر ایران در ایران شنیده می‌شود. روحانی، همچنین نماینده رهبر در شورای امنیت ملی و مذاکره‌کننده ایران درباره برنامه هسته‌ای این کشور با غرب در بین سالهای 2003 تا 2005 بوده است.

جروزالم‌پست نوشت: حامیان رئیس‌جمهوری منتخب ایران در غرب مدعی‌اند که وی مذاکره‌کننده‌ای حرفه‌ای است و دارای استعداد ویژه‌ای در انجام مذاکرات فقط با اهداف مذاکره است. به عبارت دیگر، وی به صورت ماهرانه توانست مذاکرات را طولانی کند که این امر این امکان را به کشورش داد تا به اهدافش ادامه دهد.

ایکرمن در پایان تصریح کرده است: روحانی اسرائیل را شیطان بزرگ [!؟] قلمداد می‌کند. رئیس‌جمهور جدید ایران در زمره روحانیون قرار دارد و نماینده رهبر ایران است.نشریه آلمانی دی ولت نیز که به محافل صهیونیستی نزدیک است، در تحلیلی خاطر نشان کرد: انتظار تغییر در سیاست‌های ایران توهمی خطرناک است.

 حسن روحانی به اعتدال شهرت دارد اما سیاستمداران غربی کور خوانده‌اند. روحانی به طور صددرصد نماینده نظام حکومتی است زیرا اگر نبود از سوی شورای نگهبان واجد صلاحیت تشخیص داده نمی‌شد همانطور که بسیاری از اصلاح‌طلبان واقعی و ظاهری که نامزدی خود را اعلام کرده بودند، نتوانستند از این سد عبور کنند.

این روزنامه آلمانی با بیان اینکه روحانی سال گذشته وفاداری خود به خط‌مشی نظام را با بیان این جمله که «اسرائیل یک شیطان بزرگ صهیونیستی» است، به اثبات رسانده است، نوشت: انتظارات توهم‌آمیز درباره او برای اپوزیسیون ایرانی که اکنون به لیبرالی شدن امور امید بسته، خطرناک است. این امر برای غرب نیز خطرناک است.

غرب اصلا دنبال مذاکره نیست آنها کلام شیرین و عمل تلخ دارند

«غرب کلامی شیرین اما عملی تلخ دارد. هرگز نباید درباره زبان غرب به اشتباه افتاد. آنها معمولا می‌گویند می‌خواهیم مذاکره کنیم در حالی که اصلا این طور نیست.»این مطلب را محمد برقعی عضو مشترک گروهک اتحاد جمهوری‌خواهان به گروهک ملی- مذهبی عنوان کرد. وی در مصاحبه با وبسایت گروهک ملی-مذهبی تاکید کرد: با انتخابات جدید، غرب باز هم با ایران همکاری نخواهد کرد.

او می‌افزاید: من بر این باورم که آمریکا نه می‌تواند و نه می‌خواهد به ایران امتیاز بدهد، هرگز نباید در رابطه با زبان غرب به اشتباه افتاد. زبان آنها شیرین و دیپلماتیک است و معمولا می‌گویند ما می‌خواهیم مذاکره کنیم در حالی که اصلا این طور نیست.

وی با بیان اینکه غرب نمی‌خواهد امتیازی به ایران بدهد، گفت: به لحاظ فنی هم مشکلی که وجود دارد این است که در تمام سالهای گذشته مرتب در کنگره و جاهای دیگر علیه ایران قوانینی را تصویب کرده‌اند. الان باید برای امتیاز دادن به ایران برخی از این قانون‌ها را لغو کنند و این یک پروسه عملی غیرممکن است و سالها طول می‌کشد.

ضمن اینکه لابی‌هایی که به شدت علیه ایران فعال هستند و تعدادشان هم کم نیست، هم لابی راست آمریکا و نوچه آن لابی اسرائیل؛ فوق‌العاده کار لغو هر کدام از این مواد را مشکل خواهند کرد. بنابراین اولا بعید به نظر می‌رسد از نظر فنی این کار میسر باشد که به این سادگی تحریم‌ها از بین برود. دوم اینکه اراده سیاسی‌اش هم وجود ندارد.

برقعی همچنین گفته است: آنها همین بازی کجدار و مریز فعلی را ادامه خواهند داد. بدین‌ترتیب همان کاری را که زمان آقای خاتمی اتفاق افتاد تکرار خواهند کرد. این روند فضای ناامیدی ایجاد خواهد کرد و من نگران هستم که این مسئله در آینده تکرار شود و پایگاه ما ضعیف‌تر هم خواهد شد.

وی می‌گوید: بر این اساس من فکر می‌کنم که روند اولیه یک ماه عسل را در بردارد اما کار زیادی انجام نمی‌شود و سرخوردگی ایجاد می‌شود چون در این روابط بین‌المللی - نه از جانب ایران بلکه از جانب غرب - نمی‌گذارند امور اصلاح شود. غرب کلامی شیرین اما عملی تلخ دارد. بدین ترتیب علیرغم همه امیدی که به وجود آمده، اما مثل جریان متوقف ساختن غنی‌سازی زمان آقای خاتمی پیامد و نتیجه خاصی نداشت و در عمل ناامیدی ایجاد کرد.

برقعی در بخش دیگری از این مصاحبه درباره پیروزی حجت‌الاسلام حسن روحانی گفته است: وقتی برای کلیت نظام فرقی نمی‌کرد که کدام یک از نامزدها رئیس‌جمهور شوند - چون همه آنها اصولگرا بودند - تقلب معنی نداشت[!] آقای خامنه‌ای قبل از انتخابات ضمن سخنرانی تندی علیه جنبش سبز خط‌کشی کرد، خطش را با آقای خاتمی نیز روشن کرد، آقای روحانی هم علیه سبز بود؛ بنابراین مسئله‌ای با اینکه کدام یک از آنان پیروز شود نداشتند، پس لزومی هم به تقلب نبود چون رئیس‌جمهور از حلقه رهبری و یارانش بیرون نبود





تاریخ ارسال مطلب : شنبه 92/4/8 | نویسنده : alamdarbasir


 

تمامی حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به علمدار بصیر می باشد و انتشار مطالب با ذکر منبع مانعی ندارد.
طراحی و اجرا : مرکز فرهنگی صالحون